Rendőrkézen a férfi, aki megöléssel fenyegette családját

2020. 08. 14., p - 12:58
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A 47 éves pápai lakost elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat a 47 éves pápai lakos ellen, aki az elmúlt években rendszeresen megfenyegette volt élettársát, annak új párját, valamint közös gyermekeiket azzal, hogy megöli őket.

Az elkövető 2020. augusztus 12-én magához vett egy tőrkést, majd a pápai autóbusz-állomáson várta volt élettársát, aki máshol szállt le a buszról, mert sejtette, hogy a férfi ott tartózkodik és félt tőle. A 47 éves pápai lakos több embernek is elmondta mire készül.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a férfit 2020. augusztus 13-án pápai otthonában elfogták és előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol ellene - őrizetbe vétele mellett - emberölés előkészülete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a kést.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.