Rendőrkézen a késsel támadók

2020. 04. 23., cs - 10:57
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik rudabányai gyanúsított maga tett bejelentést a rendőrségen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 23 éves rudabányai nővel és 27 éves élettársával szemben.

A gyanúsítottak 2020. április 22-én a délutáni órákban Rudabányán, a Munkácsy utcán előzetes szóváltást követően egy késsel többször megszúrták 33 éves ormosbányai vitapartnerüket. Az esetet követően a támadók közül a 23 éves asszony tett bejelentést, melyben elmondta, hogy megszúrt egy férfit. A kiérkező rendőrök meglátták a helyszín közelében véres ruházatban bicikliző sértettet, akit a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A támadókat előállításukat követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett asszonnyal és élettársával szemben előterjesztéssel él az ügyészségen letartóztatásuk indítványozására is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.