Rendőrkézen a sümegi férfi, aki nagyszülei kertjében termesztette a kannabiszt

2021. 01. 14., cs - 08:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a férfi Sümegen, nagyszülei házának kertjében termesztette a kábítószert. A Sümegi Rendőrőrs munkatársai az elkövetőt 2020. augusztus 12-én a helyszínen elfogták, előállították, majd a tapolcai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfival szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely THC tekintetében pozitív eredménnyel zárult.

A rendőrök a házkutatás során itt és a férfi szintén sümegi tartózkodási helyén több tő élő, illetve száradás alatt álló tövet találtak, majd foglaltak le, melyekről a szakértői vélemény megállapította, hogy azok kábítószernek minősülnek.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.