Rendőrkézen a társasházi fosztogató

2021. 12. 01., sze - 13:43
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárt és táskát lopott a közös tárolókból, a kaposvári rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes 2021. november 30-ára virradó éjszaka az egyik kaposvári társasház földszintjéről, egy korláthoz lakatolt kerékpárt lovasított meg. Az áldozatnak azonban a bosszúság után a szerencséből is kijutott.

A délelőtt folyamán egy idegen férfit látott munkahelye előtt tekerni biciklijén. Kollégáival az ismeretlen után indultak, akit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen feltartottak. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a 23 éves szennai lakossal szemben. A kerékpárt pedig már a helyszínen visszaadhatták az áldozatnak.

A kihallgatást követően sem kellett hosszú búcsút vennie a rendőröknek a gyanúsítottól. Aznap este egy újabb társasházhoz hívták az egyenruhásokat, ahol a fiatal a közös tároló rácsain keresztül egy táskát emelt ki, de a tulajdonos megállította a távozni készülő tolvajt. A körzeti megbízottak ismét elfogták a férfit, de előállítását követően már nem távozhatott, szabálysértési őrizetbe vételét követően a fogdára vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.