Rendszámot cserélt

2019. 03. 17., v - 07:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök befejezték az egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indult ügy vizsgálatát egy helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai alapján a járőrök 2019. január 7-én a délutáni órákban Tapolcán vonták intézkedés alá a 42 éves helyi sofőrt, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyében szereplő és a járművön található alvázszám nem egyezik meg egymással. A férfit a Tapolcai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, ahol a rendőrök kérdésére elmondta, hogy ezt az autót külföldön vásárolta, s mivel jobb állapotban volt, mint a már tulajdonában lévő, azonos típusú és évjáratú gépjármű, annak forgalmi rendszámát áttette a megvásárolt gépkocsira.

S. Zsolt ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Tapolcai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.