Rendszámot cserélt

2019. 03. 17., v - 07:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök befejezték az egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indult ügy vizsgálatát egy helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai alapján a járőrök 2019. január 7-én a délutáni órákban Tapolcán vonták intézkedés alá a 42 éves helyi sofőrt, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyében szereplő és a járművön található alvázszám nem egyezik meg egymással. A férfit a Tapolcai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, ahol a rendőrök kérdésére elmondta, hogy ezt az autót külföldön vásárolta, s mivel jobb állapotban volt, mint a már tulajdonában lévő, azonos típusú és évjáratú gépjármű, annak forgalmi rendszámát áttette a megvásárolt gépkocsira.

S. Zsolt ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Tapolcai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.