Rendszeresen lopta a pénzt a kasszából

2019. 02. 13., sze - 13:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Több százezer forintot sikkasztott munkahelyéről egy 28 éves pápai nő, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Az egyik pápai üzlet üzemeltetője 2019. február 10-én értesítette a rendőrséget arról, hogy az általa foglalkoztatott egyik eladó esetében sikkasztás gyanúja merült fel. A pápai nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során megállapították, hogy a boltban alkalmi munkavállalóként dolgozó 28 éves nő 2018 decemberétől 2019 februárjáig rendszeresen, összesen több százezer forint készpénzt tulajdonított el az általa kezelt pénztárgépből. A rendőrök az elkövetőt 2019. február 11-én a munkahelyén igazoltatták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként történő kihallgatásakor a nő elismerte a bűncselekmény elkövetését és vállalta az okozott kár megtérítését. Ellene sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.