Ruházatában rejtette el

2018. 09. 12., sze - 10:14
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy győri férfit.

Mosonmagyaróváron, a Károly úton intézkedtek a rendőrök egy férfivel szemben 2018. szeptember 10-én 23 óra 40 perckor. A zavartan viselkedő győri lakos ruházatából az ellenőrzés során - egy önzáró tasakba csomagolva - 12 darab fáraófej-mintázatú kábítószergyanús tabletta került elő. A járőrök a férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt kábítószer fogyasztásra utaló pozitív értéket mutatott. A húsz éves U. Ferencet a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.