„Selfie-drog”

2015. 11. 04., sze - 13:57
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki drogot árult Szikszón és környékén.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság C. Norbert 35 éves szikszói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 2-ai elfogásáig kábító hatású anyagot termesztett, majd árult több környékbeli személynek.

 

A gyanúsítottat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai fogták el. A gyanúsítottnál megtartott házkutatáson a nyomozók lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket, mérleget, gyorszáró tasakokat, magát az anyagot, illetve készpénzt. Továbbá olyan fényképfelvételeket, amelyeken a terhelt úgynevezett selfie-ket készített magáról és a méretes cannabis növényekről.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a szikszói férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. november 4-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Most őket vitték

A nagykátai rendőrök elfogták azt a három tápiószecsői férfit, akik a gyanú szerint gépkocsikat loptak, házakba és üzletekbe törtek be. Mindent vittek, ami mozdítható, ami nem volt az, ahhoz trélert hívtak.

 

Baleset az M43-as autópályán

Személyi sérüléses közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az M43-as autópálya Csanádpalota felé vezető oldalán, Szeged közelében.

 

Üres kézzel

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.