Szerencsejátékra költötte szobatársa pénzét

2018. 12. 13., cs - 13:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Csalás miatt indult büntetőeljárás egy 23 éves férfi ellen, a Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy 23 éves várpalotai lakos megszerezte egyik munkásszállói szobatársa bankkártyáját és annak adatait, majd azzal 2018. szeptember 5-én és szeptember 6-án több mint harmincezer forint értékben internetes vásárlásokat hajtott végre. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves várpalotai férfit, aki elismerte, hogy jogosulatlanul szerezte meg a sértett bankkártyáját és mobil alkalmazásokon keresztül különböző szerencsejátékra költötte el az összeget.

A férfi ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult a büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.