Szerencsejátékra költötte szobatársa pénzét

2018. 12. 13., cs - 13:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Csalás miatt indult büntetőeljárás egy 23 éves férfi ellen, a Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy 23 éves várpalotai lakos megszerezte egyik munkásszállói szobatársa bankkártyáját és annak adatait, majd azzal 2018. szeptember 5-én és szeptember 6-án több mint harmincezer forint értékben internetes vásárlásokat hajtott végre. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves várpalotai férfit, aki elismerte, hogy jogosulatlanul szerezte meg a sértett bankkártyáját és mobil alkalmazásokon keresztül különböző szerencsejátékra költötte el az összeget.

A férfi ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult a büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.