Szerencsejátékra költötte szobatársa pénzét

2018. 12. 13., cs - 13:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Csalás miatt indult büntetőeljárás egy 23 éves férfi ellen, a Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy 23 éves várpalotai lakos megszerezte egyik munkásszállói szobatársa bankkártyáját és annak adatait, majd azzal 2018. szeptember 5-én és szeptember 6-án több mint harmincezer forint értékben internetes vásárlásokat hajtott végre. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves várpalotai férfit, aki elismerte, hogy jogosulatlanul szerezte meg a sértett bankkártyáját és mobil alkalmazásokon keresztül különböző szerencsejátékra költötte el az összeget.

A férfi ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult a büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.