Szétbontották a lopott robogót

2018. 09. 13., cs - 16:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Darabokban foglaltak le egy lopott robogót a pápai nyomozók. Három férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki.

A pápai sértett 2018. szeptember 1-jén értesítette a rendőrséget arról, hogy az elmúlt napokban valaki ellopta a lakásához közeli utcában leállított, lezárt állapotú segédmotoros kerékpárját. A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtés eredményeként 2018. szeptember 12-én délelőtt gyanúsítottként hallgattak ki egy 19 éves pápai nőt, valamint egy 17 és egy 16 éves pápai férfit, akik elismerték, hogy 2018. augusztus utolsó napjaiban az egyik éjjel ők lopták el a sértett robogóját.

A gépjárművet egy garázsba vitték, ahol alkatrészekre bontották azt. A nyomozók 2018. szeptember 12-én délután azt a 22 éves pápai férfit is gyanúsítottként hallgatták ki, akinél a házkutatás alkalmával a robogó több darabját lefoglalták.

A 19 éves nő, továbbá a 17 és 16 éves fiatal társai ellen lopás bűntett elkövetésének, míg a 22 éves férfi ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.