Szexuális erőszak kísérlete és testi sértés Zombán

2017. 03. 01., sze - 09:51
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vették a 63 éves férfit.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy zombai férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2017. február 28-án 9 óra és 10 óra közötti időben zombai házukban megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni élettársa 35 éves lányával, majd amikor a sértett ellenkezett, egy láncot tekert a nyakára és egy baltával többször fejbe ütötte. A nő a házból kimenekült, majd édesanyja értesítette a rendőrséget. A sértett a bántalmazás következtében megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök a 63 éves elkövetőt elfogták és az elkövetett bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók elrendelték a férfi őrizetbe vételét, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.