Szexuális szolgáltatásra adta ki az albérletet

2021. 04. 08., cs - 15:06
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított a Komáromban bérelt lakás egyik szobáját adta ki, hogy a bérlők ott szexuális szolgáltatást nyújtsanak. A kutatás során kábítószergyanús anyagot is találtak a rendőrök.

A gyanú szerint egy 41 éves nő 2020 augusztusától, a Komáromban bérelt két szobás lakásának egyik szobáját bérbe adta. Mindezt azért tette, hogy a bérlők ott szexuális szolgáltatást nyújtsanak anyagi ellenszolgáltatás fejében, azaz prostitúciót végezzenek. A tettes napi díjat kért a szobáért, amiből az albérletet és magát tartotta fent. A komáromi nyomozók a beszerzett információk alapján 2021. április 7-én gyanúsítottként hallgatták ki a 41 éves F. Tündét. A kutatás során a rendőrök kábítószergyanús anyagokat, porciózáshoz szükséges mérleget és fecskendőt is lefoglaltak az ingatlanban. Az előállítást követően a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív lett. A tettes ellen kábítószer birtoklása és prostitúció elősegítése miatt indult büntetőeljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset szemtanúit keressük

A veszprémi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy Szentkirályszabadján történt baleset kapcsán.