Szivattyúval sétált éjjel – a rendőrök előállították

2020. 09. 29., k - 11:05
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A 17 éves fiatal több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, ezért őt a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették.

 

Mint arról rövid híreinkben már beszámoltunk, a kecskeméti rendőrök 2020. szeptember 28-án 23 óra 35 perckor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 17 éves helybélit.

A fiatal a nyomozás adatai szerint 22 óra körül bement az egyik máriahegyi tanya udvarára, ahol felfeszítette a vízóraakna fedelét, majd egy szikével elvágta a kerti szivattyú műanyag csövét, és a berendezést eltulajdonította. A készülékkel a kezében már az Izsáki úton, a bűncselekmény helyszínétől több kilométerre sétált, amikor a Készenléti Rendőrség járőrei igazoltatták. Az intézkedés során azonnal kiderült, hogy szivattyú lopott, így a férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányságra előállították.

Mivel R. János több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható, őt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

2 millió forint a nyomravezetőnek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője felemelte a Tótkomlóson 2019. október 26-án holtan talált csecsemő ügyében elrendelt nyomozás során korábban kitűzött nyomravezetői díjat.