Szomszédjához tört be

2019. 04. 16., k - 07:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Berúgta a tatabányai hétvégi ház ajtaját a 25 éves helyi férfi.

Szomszédja hétvégi házába tört be egy 25 éves férfi 2019. április 12-én. Sz. Attila berúgta az épület ajtaját, és átkutatta a házat. Az egyik szobából egy DVD lejátszót vett magához, majd távozott a helyszínről. A tulajdonos, amint észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget. A tatabányai nyomozók rövid időn belül azonosították, és április 15-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Sz. Attila gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a férfi lakásán tartott kutatás során az ellopott lejátszót is megtalálták, amit lefoglaltak. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

2

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.