Szomszédjához tört be

2019. 04. 16., k - 07:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Berúgta a tatabányai hétvégi ház ajtaját a 25 éves helyi férfi.

Szomszédja hétvégi házába tört be egy 25 éves férfi 2019. április 12-én. Sz. Attila berúgta az épület ajtaját, és átkutatta a házat. Az egyik szobából egy DVD lejátszót vett magához, majd távozott a helyszínről. A tulajdonos, amint észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget. A tatabányai nyomozók rövid időn belül azonosították, és április 15-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Sz. Attila gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a férfi lakásán tartott kutatás során az ellopott lejátszót is megtalálták, amit lefoglaltak. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

2

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.