Szóváltásból rongálás

2020. 02. 13., cs - 06:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök egy 20 éves devecseri férfit állítottak elő és gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrségre 2020. február 11-én este érkezett bejelentés arról, hogy Ajka és Kolontár között a sértett egy ismerősével találkozót beszélt meg. Rövid szóváltást követően a 20 éves elkövető a volt barátnője telefonját földhöz vágta és az összetört.

Távozásukkor mindketten a saját gépkocsijukba ültek, majd a férfi hirtelen kiszállt a járműből, az utastérből kivett egy kerékkulcsot, azt mérgében a sértett autójának dobta, aminek következtében a hátsó szélvédő betört. Ekkor a devecseri fiatal sietve távozott a helyszínről.    

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt, előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.