Táskákat lopott a kerékpáros

2020. 10. 17., szo - 16:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntettének és más vagyoni elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy ismeretlen férfi ellen, aki 2020. október 16-án 19 óra körül Dunaújvárosban, a Domanovszky Endre téren, kerékpárjával a járdán gyalogosan közlekedő nő mellé hajtott és a válláról letépte a táskáját és azzal elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a gyors adatgyűjtésnek, tanúkutatásnak, valamint a segítő szándékú állampolgárok együttműködésének köszönhetően beazonosítottak és elfogtak egy helyi férfit, akit összefüggésbe hoztak két másik esettel, ami egy nappal korábban történt Dunaújvárosban.

A nyomozók a 42 éves férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.