Térfigyelő rendőrök vették észre a kábítószer-fogyasztókat

2019. 08. 15., cs - 15:32
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újpesti járőrök elfogtak három férfit, akiknél kábítószer volt, egyikőjüket ráadásul körözték is.

Az újpesti térfigyelő rendőröknek a három férfi gyanús viselkedése tűnt fel 2019. augusztus 14-én délután Újpest-központban.

A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 28 éves K. Mihályt, a 32 éves K. Árpádot, és a 28 éves F. Dávidot. Amikor a rendőrök átnézték a három férfi zsebét, kábítószert találtak náluk. Az intézkedés közben K. Mihály elfutott, azonban az egyik rendőr utolérte és elfogta. Kiderült, hogy a 28 éves férfi azért próbált elmenekülni, mert egy korábbi erőszakos bűncselekménye miatt elfogatóparancs volt érvényben ellene, mert nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a három budapesti férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. K. Mihályt átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézménybe, ahol megkezdte büntetésének letöltését.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.