Testvérével együtt

2019. 05. 04., szo - 08:53
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Két varsádi fiú lopta el egy mezőgazdasági eszköz részeit.

Egy varsádi férfi tett feljelentést a Tamási Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki április elején egy – az ingatlana közelében lévő – mezőgazdasági területről ellopta a rendsodrójának két kerekét és az egyik vonótengelyét, mellyel mintegy 60.000 forint kárt okozott.

Az eset kapcsán büntetőeljárást indítottak a tamási rendőrök lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben. Munkatársaink rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 17 éves fiút, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. Az elkövető elismerte a lopást, és elmondta, hogy azt öccsével együtt követte el. A rendőrök a kerekeket lefoglalták, és a sértettnek visszaadták.

kép

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.