Testvérével együtt

2019. 05. 04., szo - 08:53
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Két varsádi fiú lopta el egy mezőgazdasági eszköz részeit.

Egy varsádi férfi tett feljelentést a Tamási Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki április elején egy – az ingatlana közelében lévő – mezőgazdasági területről ellopta a rendsodrójának két kerekét és az egyik vonótengelyét, mellyel mintegy 60.000 forint kárt okozott.

Az eset kapcsán büntetőeljárást indítottak a tamási rendőrök lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben. Munkatársaink rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 17 éves fiút, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. Az elkövető elismerte a lopást, és elmondta, hogy azt öccsével együtt követte el. A rendőrök a kerekeket lefoglalták, és a sértettnek visszaadták.

kép

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.