Tetten ért betörő

2019. 11. 18., h - 09:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyirányítási központjába 2019. november 16-án 14 óra 38 perckor érkezett bejelentés, miszerint Kóka településen betörtek egy házba, ahonnan különböző szerszámgépeket, nyílászárót tulajdonítottak el. A Nagykátai Rendőrkapitányság Sülysápi Rendőrörsének munkatársai azonnal a helyszínre mentek és megkezdték az adatgyűjtést, miközben figyelmesek lettek egy, az utcában közlekedő személyautóra, ami egy másik járművet vontatott.

Az autót az egyenruhások megállították és igazoltatni akarták, azonban amikor ezt a járműben tartózkodó személy észlelte, kiszállt a gépkocsiból és elfutott. A rendőrök utána szaladtak, néhány méter után utolérték és elfogták.

A járműszerelvény átvizsgálása során az ingatlanból eltulajdonított értékek nagy részét a rendőrök megtalálták. Sz. István 29 éves kókai lakost a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

12.3.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.