Tetten ért betörő

2019. 11. 18., h - 09:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyirányítási központjába 2019. november 16-án 14 óra 38 perckor érkezett bejelentés, miszerint Kóka településen betörtek egy házba, ahonnan különböző szerszámgépeket, nyílászárót tulajdonítottak el. A Nagykátai Rendőrkapitányság Sülysápi Rendőrörsének munkatársai azonnal a helyszínre mentek és megkezdték az adatgyűjtést, miközben figyelmesek lettek egy, az utcában közlekedő személyautóra, ami egy másik járművet vontatott.

Az autót az egyenruhások megállították és igazoltatni akarták, azonban amikor ezt a járműben tartózkodó személy észlelte, kiszállt a gépkocsiból és elfutott. A rendőrök utána szaladtak, néhány méter után utolérték és elfogták.

A járműszerelvény átvizsgálása során az ingatlanból eltulajdonított értékek nagy részét a rendőrök megtalálták. Sz. István 29 éves kókai lakost a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

12.3.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.