Tiszalöki lakatlan házba tört be

2019. 07. 21., v - 09:56
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszavasvári rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást L. István 40 éves tiszalöki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. december 12-én ajtókifeszítés módszerével betört egy tiszalöki lakatlan házba, ahonnan szerszámokat, ruhaneműt, porcelán étkészletet és egy motoros láncfűrészt tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül otthonában elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A férfi lakóházában az eltulajdonított értékek nagy részét megtalálták és lefoglalták. L. Istvánt a beszerzett bizonyítékok birtokában a nyomozók 2019. február 5-én a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.  

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogva

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, akit két tiszaföldváron elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítanak.

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.