Tiszalöki lakatlan házba tört be

2019. 07. 21., v - 09:56
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszavasvári rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást L. István 40 éves tiszalöki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. december 12-én ajtókifeszítés módszerével betört egy tiszalöki lakatlan házba, ahonnan szerszámokat, ruhaneműt, porcelán étkészletet és egy motoros láncfűrészt tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül otthonában elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A férfi lakóházában az eltulajdonított értékek nagy részét megtalálták és lefoglalták. L. Istvánt a beszerzett bizonyítékok birtokában a nyomozók 2019. február 5-én a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.  

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ürgére vadászott

Összesen 47 csapdát állított fel a ságújfalui férfi Piliny külterületén.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.