Több házba tört be Hodászon

2019. 04. 24., sze - 10:46
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V.K., 18 éves hodászi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. április 18-23. közötti időszakban három helyi házba tört be, ahonnan láncfűrészt, elektronikai eszközöket, tévét és élelmiszert tulajdonított el. A rendőrök az adatgyűjtést követően 2019. április 23-án a feltételezett elkövetőt elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfi más vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható, amit 2018. december 25-én követett el. A férfi szintén egy hodászi házba tört be, ahonnan hangtechnikai eszközöket, különböző fűszereket és pénzt tulajdonított el. A 18 éves férfi a gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését elismerte. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.