Több hiba

2019. 04. 18., cs - 10:14
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Géza túrkevei lakos ellen. A 30 éves férfi 2019. április 17-én 19 óra 50 perc körül Kunmadaras belterületén elsodort egy úttesten átkelő gyalogost. A 14 éves kislány súlyosan megsérült. A közelben tartózkodó járőrök észlelték az esetet, azonnal a sérült segítségére siettek, miközben értesítették a Tevékenység-irányítási Központot. A rendőrök rövid időn belül azonosították a balesetet okozó járművet és annak vezetőjét. A Túrkevei Rendőrőrs járőrei lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható túrkevei lakost és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. Időközben azt is megállapították, hogy a férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, ezért járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A személygépkocsi rendszámtáblája sem felelt meg a jogszabályi rendelkezéseknek, ezért egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt is nyomozás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.