Több hiba

2019. 04. 18., cs - 10:14
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Géza túrkevei lakos ellen. A 30 éves férfi 2019. április 17-én 19 óra 50 perc körül Kunmadaras belterületén elsodort egy úttesten átkelő gyalogost. A 14 éves kislány súlyosan megsérült. A közelben tartózkodó járőrök észlelték az esetet, azonnal a sérült segítségére siettek, miközben értesítették a Tevékenység-irányítási Központot. A rendőrök rövid időn belül azonosították a balesetet okozó járművet és annak vezetőjét. A Túrkevei Rendőrőrs járőrei lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható túrkevei lakost és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. Időközben azt is megállapították, hogy a férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, ezért járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A személygépkocsi rendszámtáblája sem felelt meg a jogszabályi rendelkezéseknek, ezért egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt is nyomozás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.