Több hiba

2019. 04. 18., cs - 10:14
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Géza túrkevei lakos ellen. A 30 éves férfi 2019. április 17-én 19 óra 50 perc körül Kunmadaras belterületén elsodort egy úttesten átkelő gyalogost. A 14 éves kislány súlyosan megsérült. A közelben tartózkodó járőrök észlelték az esetet, azonnal a sérült segítségére siettek, miközben értesítették a Tevékenység-irányítási Központot. A rendőrök rövid időn belül azonosították a balesetet okozó járművet és annak vezetőjét. A Túrkevei Rendőrőrs járőrei lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható túrkevei lakost és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. Időközben azt is megállapították, hogy a férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, ezért járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A személygépkocsi rendszámtáblája sem felelt meg a jogszabályi rendelkezéseknek, ezért egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt is nyomozás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.