Több százezer forintot loptak

2019. 11. 01., p - 08:07
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 24 éves férfit és fiatalkorú társát hallgatták ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 24 éves H. István salgótarjáni lakos és fiatalkorú társa ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2019. augusztus 20-án 10 óra és augusztus 21-én 14 óra közötti időben az egyik salgótarjáni lakás bejárati ajtaját befeszítették, majd az ingatlanba bementek és ott kutatást végeztek. H. István és fiatalkorú társa ezt követően onnan több százezer forint készpénzt tulajdonított el. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és a napokban elfogták a 24 éves férfit és a 17 éves fiút, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök a fiatalkorút őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.