Túl soknak találták a végösszeget

2017. 03. 05., v - 02:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárult annak a két férfinak az ügye, akik egy Budapest XXII. kerületi étteremben szidalmazták az ott dolgozókat, majd megrongálták a berendezést.

A nyomozás adatai szerint a 39 éves budapesti J. István és a 46 éves budapesti F. László 2016. március 4-én 22 óra 30 perc körül egy Budapest XXII. kerületi étteremben szóváltásba keveredett az ott dolgozókkal, mert sérelmezték a fogyasztásuk után kiszámlázott összeget. Ezt követően hangosan szidalmazták az étterem tulajdonosát, majd J. István elővett egy kést, közben társa a vendéglátóhely bútorait rongálta meg.

A kiérkező rendőrök a két férfit elfogták majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Velük szemben a garázdaság, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytatott nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága a napokban befejezte és vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.