Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

2018. 11. 14., sze - 13:20
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatai nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki öt főnek új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert adott át.

A Tatai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves tatai lakos ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján a férfi 2018. május és július hónapok között öt személynek – közte három fiatalkorú fiúnak - új pszichoaktív anyagot adott át ellenszolgáltatás fejében.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a nyomozók 2018. november 14-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.