Újabb elfogás a németországi betöréssel kapcsolatban

2018. 01. 12., p - 09:58
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztálya Budapesten fogta el a 46 éves gyanúsítottat.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2018. január 4-én 22 órát megelőző időpontban Németország területén két magyar-román kettős állampolgárságú férfi egy lakásból páncélszekrényt tulajdonított el. A megszerzett zsákmányt az elkövetés helyének közelében, egy erdős területen felfeszítették, abból ékszereket, valamint egy Winchester típusú vadászpuskát és három forgótáras maroklőfegyvert is elloptak.

A menekülő járművel a tettesek Hegyeshalomnál az ellenőrzést kikerülve Magyarország területére hajtottak. A jármű az M1-es autópálya 67-es kilométerszelvénynél lehajtott az autópályáról és Tata irányába ment tovább. A 8139-es számú út 2-es kilométerszelvényében a jármű az úttestről letért és a szántóföldre hajtott. A tatai járőrök a jármű közelében elfogták a két menekülő 38 éves férfit.

1

A bevezetett nyomozati cselekmények során a Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztálya 2018. január 11-én 20 órakor Budapesten elfogott egy 46 éves férfit, aki a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható. Őt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Telefont lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.