Utánfutót és hűtőszekrényt lopott

2019. 01. 08., k - 12:05
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismerősétől lopott kétszer is egy esztergomi férfi, egy alkalommal pedig lakása bejárati ajtaját is megrongálta.

Tartozását akarta behajtani egy esztergomi férfi, amikor azonban ismerőse nem fizetett, úgy döntött, máshogy rendezi a számlát. 2019. január 1-jén elment ismerőse lakásához és elvitte a ház előtt leállított utánfutóját, a benne lévő hűtőszekrénnyel együtt. Két nappal később visszatért a sértett lakásához, ahonnan a lépcsőházból elvitte ismerőse fridzsiderjét, majd megrugdosta lakásának bejárati ajtaját. Az esztergomi rendőrök pár napon belül azonosították és január 7-én elfogták a bűncselekmény elkövetésének megalapozottan gyanúsítható férfit. Az 50 éves P. István elismerte a bűncselekmények elkövetését. A nyomozók a gyanúsított otthonában tartott kutatás során az utánfutót és a két hűtőszekrényt is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosának. A gyanúsított ellen lopás vétség, lopás bűntett és rongálás vétség lekövetése miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.