Utánfutót és hűtőszekrényt lopott

2019. 01. 08., k - 12:05
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismerősétől lopott kétszer is egy esztergomi férfi, egy alkalommal pedig lakása bejárati ajtaját is megrongálta.

Tartozását akarta behajtani egy esztergomi férfi, amikor azonban ismerőse nem fizetett, úgy döntött, máshogy rendezi a számlát. 2019. január 1-jén elment ismerőse lakásához és elvitte a ház előtt leállított utánfutóját, a benne lévő hűtőszekrénnyel együtt. Két nappal később visszatért a sértett lakásához, ahonnan a lépcsőházból elvitte ismerőse fridzsiderjét, majd megrugdosta lakásának bejárati ajtaját. Az esztergomi rendőrök pár napon belül azonosították és január 7-én elfogták a bűncselekmény elkövetésének megalapozottan gyanúsítható férfit. Az 50 éves P. István elismerte a bűncselekmények elkövetését. A nyomozók a gyanúsított otthonában tartott kutatás során az utánfutót és a két hűtőszekrényt is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosának. A gyanúsított ellen lopás vétség, lopás bűntett és rongálás vétség lekövetése miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.