Ütötték, rúgták és még a kocsiját is megrongálták

2019. 12. 04., sze - 10:56
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy három főből álló társaság és egy helyi férfi között dulakodás alakult ki Balmazújvárosban, a Bethlen és Rákóczi utca kereszteződésénél 2019. augusztus 31-én 1 óra körül, amely következtében a sértett a földre esett. A földön fekvő férfit ezt követően a gyanúsítottak több alkalommal megütötték, megrúgták, ami miatt a 26 éves helyi lakos könnyű sérüléseket szenvedett. A társaságban lévő T. Zoltán a bántalmazás után a sértett járműjéhez ment és betörte annak szélvédőjét. A helyszínre érkező rendőrök a társaság tagjait elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók T. Norbertet és T. Józsefet csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet, míg testvérüket, T. Zoltánt még rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is kihallgatták. Mindhárman beismerő vallomást tettek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam