Üzenni akart

2021. 09. 17., p - 09:35
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták azt a szakcsi nőt, aki haragosa rokonának autóját rongálta meg.

Egy szakcsi férfi tett feljelentést 2021. szeptember 09-én kora délután, mert a parkolóban leállított autóját ismeretlen tettes összekarcolta, míg ő dolgozni volt. A rendőrök az elsődleges adatgyűjtést követően az elkövető  felkutatására indultak. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a látókörükbe került egy nő, akit elszámoltattak. A 63 éves helyi lakost rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az asszony elismerte, hogy ő karcolta meg több helyen is a kocsi festését. Tettét azzal indokolta, hogy egy haragosának kívánt így üzenni.

A szakcsi nő ellen rongálás vétség elkövetése miatt a Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatják a vizsgálatot.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!