Üzletszerűen lopott

2019. 08. 14., sze - 09:14
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni rendőrök.

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján R. Norbert 2019. augusztus 13-án a reggeli órákban egy salgótarjáni posta várakozó helyiségében, egy pultról egy szemüveget lopott el, mellyel a helyszínről elszaladt.

A széleskörű nyomozati munka során beszerzett információk alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható több salgótarjáni lopás elkövetésével is. A gyanúsított 15 helyszínről készpénzt, édességeket, elektromos fogkefét, szeszes italokat, ruhaneműt, kávét és mosószert tulajdonított el. A fenti bűncselekmények közül egy esetben a férfinak segítséget nyújtott egy 19 éves társa, míg három esetben 16 éves fiatalkorú ismerőse, akiket a rendőrök már korábban elszámoltattak.

A hatóság tagjai a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét lefoglalták.

.

.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.