Vádemelési javaslat baleset okozása miatt

2018. 05. 27., v - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást a 65 éves férfival szemben.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 65 éves férfi ellen.

A gyanú szerint az etyeki lakos, 2017. augusztus 22-én 9 óra után pár perccel közlekedett egy Ford típusú gépjárművel Esztergom külterületén. A 11-es számú főút kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a tőle balról érkező, Pilismarót felől Esztergom irányába közlekedő motorkerékpáros részére és kikanyarodott. A motorkerékpárt vezető nő próbálta az ütközést elkerülni, azonban a kikerülési manőver nem járt sikerrel és összeütköztek. Az ütközés következtében a motor az úttest bal oldala melletti füves vízelvezető árokban állt meg.

A balesetben a kétkerekűvel közlekedő nő súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az etyeki férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.