Vádemelést javasol a rendőrség

2016. 11. 06., v - 08:45
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Elhunyt édesanyja bankkártyájával vett fel pénzt egy pécsi férfi, majd egy hamis meghatalmazással próbált meg pénzt felvenni a bankban.

Egy 58 éves pécsi férfit gyanúsítanak a pécsi nyomozók azzal, hogy 2016. február 12-e és február 22-e között a korábban elhunyt édesanyja bankkártyájával összesen kilenc alkalommal vett fel pénzt több mint 200 ezer forint értékben. Miután a bankautomata bevonta a kártyát, 2016. március 16-án egy pécsi bankban olyan hamis meghatalmazást mutatott be, amelyben édesanyja meghatalmazza őt, hogy 60 ezer forintot vegyen fel a számláról.

A rendőrök a férfi ellen csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt nyomoztak, az ügyben keletkezett iratokat a napokban küldték meg vádemelési javaslattal az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Szerb kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb határsértők Kelebiánál

​​​​​​​Ezúttal is vonatra felkapaszkodva próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.