Vádemelést javasolnak

2018. 02. 14., sze - 15:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást zártak le a napokban a balatonfüredi rendőrök.

Az eljárás adatai szerint egy fiatalkorú lány 2017. december 12-én, délután a balatonfüredi autóbusz-pályaudvaron előzetes szóváltást követően egy másik fiatalkorú lányt egy alkalommal arcon ütött, a hajába tépve földre lökte, majd tovább bántalmazta.

A cselekményt az időközben odaérkező két férfi felszólítására, a másik személytől való elvezetés hatására hagyta abba, a bántalmazott lány a cselekmény következtében zúzódásokat, illetve hámsérüléseket szenvedett.

A fiatal balatonfüredi lánnyal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Balatonfüred Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben

A siófoki rendőrök rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy budapesti férfit.

 

Rongálás elkövetőjét keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy szegedi építési területen az építmény egyik falát ledöntötte, valamint különböző eszközöket dobott le annak emeletéről.

 

Rongálás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.