Vádemelést javasolnak

2018. 02. 14., sze - 15:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást zártak le a napokban a balatonfüredi rendőrök.

Az eljárás adatai szerint egy fiatalkorú lány 2017. december 12-én, délután a balatonfüredi autóbusz-pályaudvaron előzetes szóváltást követően egy másik fiatalkorú lányt egy alkalommal arcon ütött, a hajába tépve földre lökte, majd tovább bántalmazta.

A cselekményt az időközben odaérkező két férfi felszólítására, a másik személytől való elvezetés hatására hagyta abba, a bántalmazott lány a cselekmény következtében zúzódásokat, illetve hámsérüléseket szenvedett.

A fiatal balatonfüredi lánnyal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Balatonfüred Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.