Villanypásztor-készülékeket lopott a férfi, a rendőrök elfogták

2020. 03. 30., h - 14:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai egy 22 éves vállusi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. március 26-án délelőtt, hogy Lesenceistvánd külterületén található szarvasmarhatelepéről ismeretlen tettes két darab villanypásztor-készüléket lopott el több mint százezer forint értékben.

Az adatgyűjtés eredményeként egy 22 éves vállusi lakos került a rendőrség látókörébe. A rendőrök a férfit 2020. március 29-én délután otthonában fogták el, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A házkutatás alkalmával megtalálták nála a lopott készülékeket, melyeket lefoglaltak, és visszaadtak a tulajdonosnak.

A tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.