Visszaadták a kerékpárt

2019. 04. 20., szo - 08:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök kihallgatták azt a férfit, aki egy kölcsönzőből elvitt egy kerékpárt, majd eladta azt.

A rendőröket értesítette egy férfi 2019. április 18-án, mivel az általa, Debrecenben üzemeltetett kerékpár-kölcsönzőből egy személy elvitt egy járművet, azonban azt a megbeszélt időpontban nem vitte vissza.

A rendőrök keresni kezdték a több százezer forint értékű kerékpárt, és még aznap kihallgatták azt a szerepi lakost, aki kikölcsönözte azt. A nyomozóknak a férfi azt állította, hogy ellopták tőle a biciklit.

Az ügy részleteinek felderítése során beszerzett információk alapján a bűnügyesek megállapították, hogy M. Ferenc a bérelt kerékpárt azért nem vitte vissza az üzletbe, mert eladta azt.

A gyanúsított végül beismerő vallomást tett  és a rendőrök megtalálták, lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták a biciklit.

A 31 éves férfival szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.