Visszaadták a kerékpárt

2019. 04. 20., szo - 08:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök kihallgatták azt a férfit, aki egy kölcsönzőből elvitt egy kerékpárt, majd eladta azt.

A rendőröket értesítette egy férfi 2019. április 18-án, mivel az általa, Debrecenben üzemeltetett kerékpár-kölcsönzőből egy személy elvitt egy járművet, azonban azt a megbeszélt időpontban nem vitte vissza.

A rendőrök keresni kezdték a több százezer forint értékű kerékpárt, és még aznap kihallgatták azt a szerepi lakost, aki kikölcsönözte azt. A nyomozóknak a férfi azt állította, hogy ellopták tőle a biciklit.

Az ügy részleteinek felderítése során beszerzett információk alapján a bűnügyesek megállapították, hogy M. Ferenc a bérelt kerékpárt azért nem vitte vissza az üzletbe, mert eladta azt.

A gyanúsított végül beismerő vallomást tett  és a rendőrök megtalálták, lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták a biciklit.

A 31 éves férfival szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.