Visszacsempészte szobatársának a lopott pénzt

2020. 02. 18., k - 09:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 17 éves fonyódi fiatal ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 15-én arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy balatonalmádi oktatási intézmény kollégiumában ismeretlen tettes egy diák pénztárcájából több tízezer forint készpénzt lopott el. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, egy, a kollégiumban lakó 17 éves fonyódi fiút.  A fiatal, miután megijedt tettének következményétől, visszacsempészte szobatársa pénztárcájába a korábban ellopott pénzt. A rendőrök a fiút előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.