Visszament lopni, lebukott

2019. 01. 17., cs - 10:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szentendrei Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a 25 éves férfi 2018. december 28-án 19 óra 20 perc körül egy budakalászi áruházban a polcról levett két üveg szeszesitalt, azokat a ruhaosztály próbafülkéjébe vitte, ahol eltávolította róluk az áruvédelmi eszközt, majd az italokat fizetés nélkül kivitte az áruház parkolójában álló személygépkocsijába. Ezt követően a szentendrei férfi visszament az áruházba, ahol két üveg vodkáról eltávolította az áruvédelmi eszközt, azonban cselekményét az áruház biztonsági őrei észrevették, a férfit visszatartották és bejelentést tettek a rendőrségre.

"

A szentendrei rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

"

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szentendrei Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.