Vitte a nyitott gépkocsit

2020. 01. 20., h - 09:04
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 24 éves férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra a szécsényi nyomozók.

A Szécsényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves magyargéci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. december 24-én a késő esti órákban Magyargéc belterületén, az egyik lakóház előtt nyitott állapotban hagyott személygépkocsit a tulajdonos engedélye nélkül beindította, és azzal a település belterületén lévő földes útra hajtott. A férfi itt a járművet hátrahagyta, de abból az indítókulcsot, valamint egy táskát - az abban lévő forgalmi engedéllyel együtt - magához vette, majd a gépkocsi akkumulátorát erőszakkal kivette és eltulajdonította.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit a napokban elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.