Vitte a táskát, pénzt, pulóvert

2019. 10. 20., v - 08:34
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 29 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves érsekvadkerti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. szeptember 29-én az éjszakai órákban az egyik balassagyarmati szórakozóhelyen a ruhatár pultjára letett sértett pulóverét, valamint a táskáját, a benne lévő okiratokkal, személyes iratokkal és készpénzzel együtt eltulajdonította.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 29 éves férfi, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki.     

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.