Vitték, ami mozdítható

2020. 01. 14., k - 12:47
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Betörő banda tagjait fogták el a rendőrök Zsámbékon.

A Petőfi Sándor utcában intették le a Zsámbéki Rendőrörs körzeti megbízottjai 2020. január 13-án kora délután azt a személygépkocsit, amelyben a sofőrön és utasain kívül gyanús eredetű, feltehetően bűncselekményből származó tárgyakat – fúrógépet, valamint benzinnel, gázolajjal töltött kannákat találtak. A három bicskei férfiről kiderült, több a közelmúltban elkövetett lopás róható a terhükre.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 47 éves M. Imre, a 44 éves M. László és a 25 éves M. Zsolt 2020. január 13-án késő délelőtt befeszítette egy töki hétvégi ház ajtaját, onnan vitték el a később lefoglalt fúrógépet és a 18 liter üzemanyaggal megtöltött kannát. Ezután áthajtottak a néhány kilométerre lévő Zsámbékra, ahol egy Jóvilág utcai ingatlanból benzinnel, illetve gázolajjal töltött kannákat, és egy több tízezer forint értékű kardántengelyt vittek el. Ez utóbbi helyszínről menekültek, amikor a járőrök kiintették őket.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett - indított ellenük eljárást.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam