Volán mögül őrizetbe

2020. 01. 27., h - 10:20
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni a rendőrség, annak az ittas sofőrnek az ügyét, akit közúti ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból a miskolci rendőrök.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkaptányság S. Máté 43 éves lakossal szemben. A gyanúsítottat 2020. január 26-án 19 óra 25 perckor, közúti ellenőrzés során szűrték ki a forgalomból a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, a rendőrjárőrök pedig előállították őt a rendőrkapitányságra.

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit, és a vele szemben folytatott eljárást bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök az ittas járművezetőkkel, továbbá a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.