Volt élettársát és annak barátját fenyegette

2020. 05. 23., szo - 10:45
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 42 éves pusztahencsei férfival szemben folytattak zaklatás miatt.

Egy györkönyi férfi és Pakson élő barátnője tett feljelentést az asszony volt élettársa ellen, aki 2019 szeptembere és 2020 januárja között rendszeresen fenyegette őket. A rendőrség az eset kapcsán büntetőeljárást indított. A vizsgálat során kiderült, hogy a 42 éves pusztahencsei férfi volt élettársa barátját a fenti időszakban számos alkalommal hívogatta telefonon, valamint 193 darab smst-t, és 21 darab képüzenetet küldött neki, melyekben azzal fenyegette, hogy megveri vagy megvereti. A volt élettársát is rendszeresen hívogatta a zaklató, neki 269 alkalommal küldött sms-t, valamint képüzenetet, melyekben veréssel fenyegette a nőt.

A nyomozók kétrendbeli zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a pusztahencsei férfit, aki részben elismerte a fenyegetéseket.

A Paksi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.