Díjkitűzés - 100.000 forint a nyomravezetőnek

2018. 02. 01., cs - 16:08
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat 16010/178/2018. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2018. január 27-én 0 óra és 2 óra között Szolnok, Bajcsy Zs. út 6-16. számú társasház mögötti parkolóban álló, valamint a Vasvári Pál úton parkoló autók ablaktörlő lapátjait letörte. Az elkövető összesen 37 darab autót rongált meg ily módon. Az ismeretlen személy továbbá Szolnokon, a Százados út és Sándor Pál út kereszteződésében lévő, használt gépjárműtelep kerítésére rögzített reklámzászlót meggyújtotta, melynek jobb oldali része megégett, ezért használhatatlanná vált.

A Szolnok Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél, vagy hívja a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság központi 0656/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es, 107- es segélyhívószámok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111  "Telefontanú" zöld számát.

 

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint, azaz százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője fenntartja.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felhívás

További sértettek jelentkezését várja a rendőrség egy csalással összefüggésben.

 

Baleset az M7-es autópályán

Három gépjármű egymásnak ütközött Martonvásár térségében, ezért a Balaton felé vezető oldalon csak a külső sáv járható.

 

Elfogták őket

Az összehangolt rendőri intézkedéseknek köszönhetően több kerékpártolvaj is rendőrkézre került Törökszentmiklóson.

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.