Díjkitűzés - 500.000 forint a nyomravezetőnek

2016. 12. 23., p - 18:36
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mezőtúri Rendőrkapitányság 16050/2971/2013. általános számon eltűnés miatt keres egy 5 éves gyermeket.

A rendelkezésre álló adatok szerint Tonello Chantal Ildikot az édesanyja 2011. decemberében a gyermek felügyeleti jogát gyakorló, Olaszországban élő apától Magyarországra hozta. Az 5 éves gyermek és az anya tartózkodási helye ismeretlen.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az eltűnt gyermek megtalálása érdekében. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az eltűnt gyermekkorú megtalálását, a körözési eljárás eredményességét elősegíti, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Tonello Chantal Ildiko, vagy édesanyja tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös szolgálat

A Simontornyai Rendőrőrs egyenruhásai a Tamási kistérség polgárőreivel együtt láttak el közös járőrszolgálatot Ozorán.

 

Vitt mindent

A tarnabodi férfit őrizetbe vették a rendőrök.

 

A türelmetlenség hibához vezet

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a járőrök egy sofőr ellen, aki Miskolcon a Mátyás király úton személygépkocsijával több kiemelt szabálysértést követett el.