Díjkitűzés visszavonása

2017. 12. 30., szo - 16:53
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/247/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 16000/247/2017. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető 2017. november 15-én 9 óra körül bement Szolnokon, a Rákóczi úton található dohányboltba és egy fegyverrel vagy annak utánzatával az ott dolgozótól a bevétel átadását követelte. A férfi miután megszerezte a készpénzt, elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a fenti eljárásban 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelyet ezúton visszavon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.