Díjkitűzés visszavonása

2019. 11. 22., p - 11:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta a 04030/382/2014. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 04030/382/2014. bűnügyi számon nyomozást folytatott lopás bűntett gyanúja miatt.  

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Békés Megyei  Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben 50.000 (ötvenezer) forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelyet 2019. november 21-én visszavont.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiapadhatatlan tűz a tűzszerésznél

A Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Tűzszerész Szolgálat robbanóanyag-kereső kutyavezetői közül az egyetlen női tűzszerész üdítő színfoltja a férfitársaságnak. Ádám Zsófia őrmester korát meghazudtolva sokéves tapasztalatot szerzett a kutyázás terén, a tűzszerészismereteket pedig kiváló rajttal csipegeti fel.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.