A hajóbaleset újabb áldozatát azonosították / ANOTHER VICTIM OF THE BOAT CRASH IDENTIFIED

2019. 06. 28., p - 07:13
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Duna csepeli szakaszán megtalált nő is a Hableány utasa volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. június 22-én 22 óra 8 perckor érkezett bejelentés, hogy a Duna budapesti szakaszán, a Csepel szigetnél egy holttestet találtak a vízben. A holttest azonosítása megtörtént, az eddig eltűntként keresett nő a 2019. május 29-én történt dunai hajóbaleset áldozata.  

A kutatásban résztvevők a Duna Margit hídi szakaszától a déli országhatárig továbbra is keresnek még két dél-koreai utast.

 

A mellékelt térképen a dunai hajóbaleset áldozatainak megtalálási helyszínei láthatóak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtámadták az éjjeliőrt

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták a négyfős társaság három tagját, negyedik társukat pedig délután, zuglói lakásából állították elő.

 

Őrizetbe vették a dílert

A vajszlói férfi gépkocsijában, illetve a lakásán megtartott kutatás során több mint 3 kilogramm kábítószert találtak a rendőrök.

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.