Újabb áldozatot azonosítottak / Another victim identified

2019. 06. 09., v - 06:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az eltűntek után tovább folyik a kutatás.

A 2019. június 8-án délután Százhalombattánál, a Dunából kiemelt holttest azonosítása megtörtént. Az eddig eltűntként keresett dél-koreai nő a 2019. május 29-én történt dunai hajóbaleset huszadik áldozata.

A kutatásban résztvevők a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresnek még 7 dél-koreai utast és a hajó magyar kapitányát.

 

A mellékelt térképen a dunai hajóbaleset áldozatainak feltalálási helyszínei láthatóak. 

The press release in English can be read in the attached PDF file below.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.