A gyanú szerint megrongált egy autót

2021. 03. 06., szo - 07:45
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételen látható férfi azonosításában.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/259/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a videón látható kerékpáros 2021. február 14-én 11 óra körül Debrecen, Kolónia utcában megkarcolta egy parkoló autó motorháztetejét.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.