A rendőrök szemtanúk jelentkezését várják

2020. 01. 10., p - 09:51
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök egy közlekedési balesettel kapcsolatban kérik a lakosság segítségét.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/34/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 4-én 11 óra 34 perc körüli időben egy ismeretlen személygépkocsi vezetője  Székesfehérvár belterületén, a Palotai úton közlekedett. A gépkocsivezető a Palotai út 8. szám előtt egy gyalogost az úttesten való áthaladása közben elsodort, melynek következtében a gyalogos megsérült. 

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesetet okozó autóval, esetleg sofőrjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.